Hírek, aktualitások
Kezdőlap - Hírek, aktualitások - MEGNYITOTT A ZALAKAROSI FÜRDŐ STRANDJA
MEGNYITOTT A ZALAKAROSI FÜRDŐ STRANDJA

Megnyitott a Dísz tér felőli strandbejárat, üzembe helyezték a 12 hektáron elterülő strand medencéinek nagy részét, így hivatalosan is elindult a strandi szezon Zalakaroson. 

Bár az igazi strandidő még várat magára, a fürdő programfelelősei fergeteges programsorozattal indították a nyári szezont: aquasalsa, víz alatti kincskeresés, vízi kosárlabda verseny, valamint minidiszkó várta a vendégeket. A strand megnyitón átadták a sport medence legújabb attrakcióját, egy hullámkeltő berendezést is. Cziráki László, a Zalakarosi Fürdő vezérigazgatója köszöntőjében kiemelte, a zalakarosi termál- és gyógyvíz egy természeti kincs, a természet ajándéka, amely a gyógyítás egyik eszköze a több, mint öt évtizedes Zalakarosi Fürdő vonatkozásában.

A vezérigazgató hozzátette, a folyamatos fejlesztéseinkkel a vendégeink kényelmét szeretnénk szolgálni, bővítve a fürdő eddigi, kiváló szolgáltatásait. Cziráki László jelezte, hogy befejezés előtt áll a Gyógycentrum fedett épületrészének rekonstrukciója, amelynek egy részét, a megújult Gyógykertet már húsvétkor birtokba vehették a vendégek. Hozzátette, jelenleg folynak a Termáltó helyreállítási munkái, az új Szaunavilág várhatóan év végére készül el. 

A vezérigazgató hangsúlyozta, szeretnénk minél hamarabb, az erre az évre betervezett projektjeinket befjezni és minél hamarabb a vendégeink rendelkezésére bocsátani, és így optimistán tudunk a jövőbe tekinteni. 

Bízunk abban, hogy ezeknek a fejlesztéseknek siker lesz a vége, és megvalósulnak azok a stratégiai célok, amit az önkormányzattal közösen határoztunk el. 

 
Rendezvények
Kapcsolat
8749 Zalakaros, Termál út 4.
Tel: 93/340-420 Fax: 93/340-318
E-mail: info@hellozalakaros.hu
© 2016 furdo-zalakaros.hu