Fürdő Hotel
Kezdőlap - Fürdő Hotel
 
1
 
 
 

A Fürdő Hotel*** kényelmes, jól felszerelt szobákkal, családi lakosztályokkal áll vendégeink rendelkezésére. Kedvező árakkal, minőségi szolgáltatásokkal várjuk Önt a Zalakarosi Fürdőhöz tartozó saját szálláshelyünkön! HA NÁLUNK SZÁLL MEG, SZOBAÁRAINK MÁR TARTALMAZZÁK AFÜRDÕBELÉPÕ ÁRÁT! …így megkíméljük Önt a sorban állástól! Nyaralása idejére előre megkapja a fürdőbelépőjét!  

 

 

 
2
 
 
 

A Fürdő Hotel*** Zalakaros központjában, a fürdő bejáratával szemben helyezkedik el. Kényelmes, jól felszerelt szobákkal, családi lakosztályokkal várjuk kedves vendégeinket. Összesen 52 fő elhelyezésére van lehetőség. 

 
3
 
 
4
 
 
 

HA NÁLUNK SZÁLL MEG, SZOBAÁRAINK MÁR TARTALMAZZÁK A FÜRDÕBELÉPÕ ÁRÁT! …így megkíméljük Önt a sorban állástól! Kedvező árakon, minőségi szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.

 
5
 
 
 

Foglalja le szállását most!

 

FÜRDŐ HOTEL***

 

Cím: 8749 Zalakaros Thermál u. 1. (autóval megközelítés a Sport utca felől)

Telefon: +36-30-700-51-38

E-mail: hotel@granitzrt.hu

Web: www.hellozalakaros.hu

 

 
6
 
 
 

Az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatain támogatást nyerő nagycsaládosok, nyugdíjasok és fogyatékossággal élők szálláshelyet foglalhatnak a www.erzsebetprogram.hu oldalon keresztül.

Ezúton tájékoztatjuk tisztelt Vendégeinket, hogy az Erzsébet-program keretein belül a Fürdő Hotelbe kizárólag a program online felületén keresztül van lehetőség szállást foglalni.

© 2016 furdo-zalakaros.hu