Családi élmények
Kezdőlap - Családi élmények
 
1
 
 
 

Zalakaros a Balaton-régió családi fürdőjeként egész évben vizes és szárazföldi élménybirodalommal várja a kikapcsolódásra és szórakozásra vágyó családokat. Az év összes napján a kétszintes, beltéri Kölyökfürdő szórakoztatja a virgonc ifjoncokat, míg a nyár beköszöntével a kültéri Kölyökstrand és annak környéke is a gyermekek kacagásától válik hangossá.  A gyermekvilág 0-12 éves korig minden korosztálynak izgalmas szórakozási lehetőséget nyújt, mely a csúszdák és a vízi játékok mellett a magas színvonalú gyermekbarát szolgáltatásoknak is köszönhető. Mindemellett a Zalakarosi Fürdő animátorai a vízi attrakciókat kiegészítve vidám programokkal színesítik a csemeték itt töltött idejét. 

 

 
2
 
 
 

A beltéri és kültéri élményfürdő szolgáltatásai egész éven át élvezhetik a Zalakarosi Fürdőre látogató vendégek. A több mint 20 féle vízi attrakciót felsorakoztató medence komplexum minden korosztály számára kellemes kikacsolódást nyújt, a wellness életérzését sugallja. Elősegíti az ellazulást, a munkával teli hétköznapok után segít a feltöltődésben, pihentető, jótékony hatásával hozzájárul a testi-lelki egészségünk megőrzéséhez. A beltéri élménymedencéből közvetlen kijárat vezet a kültéri medencébe. Télen-nyáron a termálvíz simogató hullámai és a kristálytiszta zalai levegő jótékony hatással van a közérzetre.

 
3
 
 
 

A több mint 10 hektáros, szépen gondozott parki környezetben kialakított strand valóban a generációk találkozóhelye. A strand kialakítása is ezt tükrözi, kiválóan elkülönül egymástól a fiatal korosztály és az aktív kikapcsolódást kedvelő családosok körében népszerű aktív mozgalmas, vizes élményeket felsorakozta zóna a fürdő másik, csendesebb részén található rekreációs, pihenő zónától.

 
4
 
 
 

Traffipax mentes övezet a száguldás szerelmeseinek!

A dunántúli fürdők kínálatában egyedülálló csúszda-együttes méretei már önmagukban növelik az adrenalin szintet. 

© 2016 furdo-zalakaros.hu